380 INVENT ApS: Hos Compacttilt i Nr Åby - søger vi til nyoprettet stilling, kollega til Teknisk Salg & Produktvejledning

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Med produktet Compacttilt er produktionsvirksomheden 380Invent på en spændende vækstrejse. Med en stigende markedsposition og efterspørgsel både på nationale og udenlandske markeder med produktlinjen Compacttilt, søges profil der motiveres ved at leverer høj kundeservice og kunderådgivning.

Som Compacttilts Tekniske sælger skal du supportere danske og udenlandske forhandlere i teknisk produktvejledning, samarbejde med salg om at styrke kundesupport, samt agere koordinator i bindeleddet mellem salg & marketing, serviceafdelingen og produktteknisk afdeling på markedets tekniske feedback.

Salgsafdelingen er i dag meget lille, bestående af 1Salgschef, som du vil indgå tæt samarbejde med, i at udvikle virksomhedens kundeorienteret salgsperformance. For at komplimentere Salgschefen, er det afgørende du har stærk teknisk forståelse, hvor du vil blive en synlig produktrådgiver og supporter til det etablerede danske forhandlernetværk og nye udenlandske forhandlere. Her vil opgaverne indebærer support til forhandlernes salg, klargøring – og aftersales-afdelinger.

Derfor søger vi dig, der ønsker at blive produktspecialist på Compacttilts produktprogram, der med dit engagement, drive og tekniske forståelse, trives med at have en bred berøringsflade, både internt og eksternt, hvor stillingen skal:

- Supportere danske og udenlandske forhandlere med besvarelse af produktspecifikke spørgsmål, herunder vejlede ud fra maskiners el og styrringsdiagram.

- Afholde undervisning i teknisk service og vedligeholdelse

- Konfigurer Compacttilts produkter ved kundesalg, og lave salgsopfølgning

- Indgå i projekter for produkt og salgsudvikling

- Understøtte marketingsafdelingen i udvikling af kommunikationsmateriale med tekniske produktbeskrivelser

- Deltage i salgsaktiviteter, herunder messer

Det betyder du motiveres af at arbejde bredt, ved både at tage den planlæggende og udførende rolle til Compacttilts forhandlere og slutkunder. I stillingen vil du blive virksomhedens produktspecialist, og vil dermed skulle samarbejde løbende i projekter med salg & marketing samt produktudvikling & produktion samt aftersales. Og dermed søger vi også den profil, der gerne vil, i motivation og evne, sætte præg på virksomhedens fortsatte udvikling.


Vi forventer du:

  • har erfaring med teknisk salgs support, eller alternativt forestiller vi os en baggrund som teknikker, maskinfører eller automekaniker - der har flair for en udadvendt teknisk stilling.
  • er velformuleret på skrift og tale på dansk og engelsk, hvor du kan beskrive og udarbejde tekniske beskrivelser.
  • kan udarbejde hydraulik og el diagrammer
  • arbejder struktureret og er en afslutter inden for deadlines
  • har gode sproglige færdigheder i skrift og tale på Dansk og Engelsk, gerne Tysk.
  • Mod på udenlandske rejsedage (5-15 årligt)
  • Kan se dig i et makkerskab - i opbygningen af at yde og opbygge en kundeorienteret salgsorganisation.

Om os:

  • 380Invent er en ejer-ledet produktionsvirksomhed i udvikling – både i organisation og produktion, hvor ikke to dage er ens og hvor alle arbejder sammen om at udvikle en stærk og konkurrencedygtig virksomhed.
  • En arbejdsplads med en uformeltone og et godt sammenhold mellem os ca. 30 kollegaer.
  • Placering lige ved den fynske motorvej i 5580 Nørre Åby.

Arbejdstid: Fuldtid - 37 timer

Lyder det som dig vi søger? Send en kort beskrivelse af hvad du ligger vægt på dit næste job skal indeholde, samt CV, til job@compacttilt.com emnefeltet "teknisksalg".

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Maria Gade, telf. 23723674.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Alle henvendelser besvares - og i led med GDPR sættes alle data 4 uger efter modtagelse.

Læs evt. mere om virksomhedens produkter her: www.compacttilt.com

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

380 INVENT ApS, Fabriksvej, 5580 Nørre Aaby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@compacttilt.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908297

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet