Ungehuset Røjleskov og Egely søger afløsere/vikarer til vores særlig sikret, sikret og delvist sikret institutioner.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du pædagog, under uddannelse til at blive det, eller under uddannelse til anden humanistisk profession – eller er du måske pædagogisk uddannet, men gået på efterløn, og savner det socialpædagogiske arbejde? Så er vi måske lige stedet du leder efter, hvor du får alle muligheder for at arbejde med vores skønne børn og unge, som ikke altid har haft det lige let i livet….

Ungehuset Røjleskov og Egely, er to institutioner som ligger på hver sin adresse.

Egely ligger lige uden for Nr. Aaby og er et sted, hvor børn og unge kan bo i en kortere periode af deres liv, for at få mulighed for at få genskabt nogenlunde stabilitet af den situation barnet/den unge er i.

Børnene og de unge kan være anbragt her grundet kriminel adfærd – eller i en social anbringelse, med særlige sårbarheder, hvor det kan være svært, at være andre steder end i et mere lukket miljø. Adfærden ved barnet eller den unge, kan ofte være udadreagerende eller indadreagernde – begge dele kan være selvdestruktivt for barnet/den unge.

Ungehuset Røjleskov, ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Middelfart og er en delvist lukket socialpædagogisk institution, hvor børn og unge kan bo en periode i deres liv, hvor de har behov for særlig pædagogisk støtte enten til at øve sig i at begå sig et åbent miljø - eller når barnets / den unges adfærd gør, at de ikke kan være i et mindre indgribende tilbud.

Ungehuset Røjleskov er ny startet, og de første unge flyttede ind i vores ny-renoverede hus den 1. november 2023.

Som afløser/vikar på Ungehuset Røjleskov og/eller Egely vil du spille en afgørende rolle i at skabe et trygt og støttende miljø for vores børn og unge, som er indskrevet. Vores børn og unge har komplekse problemer og derved særlige behov, som kræver både strukturerede rammer og professionel pædagogisk støtte i deres dagligdag.

Derfor er det vigtigt, at de afløsere/vikar der kommer i vores huse, er fra vores faste afløser korps, hvor man som ansat også opnår tilknytning til husene og oplever sig som værende en del at teamet.

Derfor vil du også få tilbudt at deltage i relevante kurser, målrettet dit virke som intern afløser.

Du får ligeledes stor mulighed for at tænke kreativt i forhold til de rammer vi har, samt det at lave aktiviteter sammen med de unge og med udgangspunkt i noget af det vores børn og unge gerne vil lave. Du vil arbejde tæt sammen med det faste personale, som vil guide og sparre med dig i alle dine vagter.

I begge huse, arbejder vi konstant med at skabe et miljø, hvor vi arbejder ud fra børnenes og de unges centrum – vi gør alt vi kan, for at vise dem respekt og tillid, så de kan opleve, at de er et trygt sted. Vi arbejder ud fra kerneværdier, hvor netop tryghed og det at have en meningsfuld hverdag er i højsædet. Dette forventer vi at se i din tilgang til børnene og de unge mennesker.

Derudover har Egely egen intern skole, hvor vores børn og unge går i skole i dagligdagen. Vi har også et værksted, hvor der kan laves mange forskellige ting – altid med udgangspunkt i, hvad der er bedst for barnet/den unge. Vi vægter fysisk bevægelse samt andre sundhedsmæssige tiltag – og har et fitnesslokale samt en idræts hal.

Det er vigtigt at vores børn og unge får hjælp til aktiviteter – så har DU en fritidsinteresse, som du kan tage med på arbejde, så lad os det endelig vide i din ansøgning.

På Egely er vi ca. 80 medarbejdere bestående af pædagoger, lærere, faglærere, social- og sundhedsassistenter, omsorgsmedhjælpere, stab og administrative medarbejdere. Derudover er vi uddannelsessted for pædagoger. I huset er der også ansat 3 faglige ledere og 3 afdelingsledere.

I Ungehuset Røjleskov er vi ca. 20 ansatte, flest med socialpædagogisk baggrund, samt 2 SSA’er, en faglig leder og en afdelingsleder.

Egely og Ungehuset Røjleskov har fælles forstander, som har ansvaret for begge huse.

Nysgerrig på mere info – følg linkene herunder

https://socialcenterlillebaelt.dk/afdelinger/egely - Her kan du læse mere om Egely, og blandt andet se en præsentationsvideo.

Ungehuset Røjleskov er åbnet i november 2023 (socialcenterlillebaelt.dk) – her kan du læse mere om Ungehuset Røjleskov

Socialcenter Lillebælt (socialcenterlillebaelt.dk)

Vi forventer af dig:

 • At du har særlige faglige og/eller menneskelige kompetencer til at være sammen med sårbare børn og unge, enten på vej i uddannelse eller som uddannet, og at du gerne vil afløse i husene
 • At du har arbejdserfaring fra det socialfaglige område – Måske er du gået på efterløn og savner det socialfaglige arbejde, samt det at være knyttet til et arbejdsfællesskab
 • At du måske har en hobby du kan sætte i spil som aktivitet for vores børn og unge
 • At du har gode samarbejdsevner og er god til at opsøge viden, også når der er gået noget tid, hvor du ikke har været i husene
 • At du er god til at byde ind på de vagter som passer ind i både dit liv og husets behov
 • At du vil deltage i konflikthåndteringskurser
 • At du har et godt humør og er villig til at dele det med os alle i husene.
Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads i forandring, hvor du som afløser/vikar selv kan vælge om du vil have faste timer eller blot være tilkaldevikar
 • En arbejdsplads, hvor – trods det kan være svært også vægter, at det skal være sjovt at gå på arbejde
 • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed og det professionelle samarbejde
 • Et afvekslende job i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation
 • Et grundigt introduktionsforløb, så du ikke bare ”kastets ud i det”
 • Mentorordning hvor du bliver tilknyttet en erfaren kollega
 • Løn efter gældende overenskomst
Da vi er døgninstitutioner, så er der mulighed for skiftende arbejdstider med dag, aften og natte timer, herunder weekendarbejde samt arbejde på søn- og helligdage. Skriv gerne i din ansøgning, hvis du ønsker noget bestemt, også gerne hvis du ønsker fast timetal – eller blot vil være en del af vores faste tilkalder-korps.

Vi glæder og til at høre fra dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Egely:

Afdelingsleder Ulrik Nybo telefon 28830313

Afdelingsleder Nick Treff Christiansen telefon 21829424 eller

Afdelingsleder Kasper Tikøb Birch telefon 21786359

Ungehuset Røjleskov:

Afdelingsleder Birthe Bjørn Pedersen telefon 24600588

Ansøgningsfrist: Den 1. april 2024

Ansættelsessamtaler: Løbende bl.a. den 11. marts, den 25. marts og den 8. april 2024.

Tiltrædelse: den 1. juni eller snarest muligt

Arbejdssted: Begge huse er en del af Socialcenter Lillebælt, med beliggenhed:

Ungehuset Røjleskov, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart

Egely, Søndergårdsvej 9, 5580 Nr. Åby

Der vil blive indhentet reference, samt børne- og offentlig straffeattest inden ansættelse. Det er en forudsætning for ansættelse at attesterne vurderes tilfredsstillende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Socialcenter Lillebælt - Egely, Sikret og særlig sikret afdeling, Søndergaardsvej , 5580 Nørre Aaby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998976

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet