VKAREN.DK søger rengøringsassistent 20 timer ugentligt til virksomhed i Nørre Aaby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trives du med rengøringsarbejde? Møder du på arbejde med en positiv indstilling og er stabil? Så er det dig, vi leder efter!

Om jobbet:
VKAREN.DK søger for virksomhed i Nørre Aaby en dedikeret og ansvarsbevidst medarbejder til en stilling som rengøringsassistent i et vikariat med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaverne vil omfatte rengøring af kontorer, omklædningsrum og toiletter. Du vil blive en vigtig del af et miljø, hvor renlighed og orden er essentielt for den daglige drift.
Arbejdstiden er 4 timer om dagen mandag til fredag – i alt 20 timer ugentligt. Timerne kan placeres mellem kl. 14.00 – 06.00, men det anbefales, at opstart er mellem 14.00 og 18.00

Vi forventer:
Vi forventer, at du er villig til at lære og tage ansvar for at opretholde høje standarder for hygiejne og renlighed, samt at du er ærlig og loyal. Det er en fordel, hvis du har erfaring med lignende rengøringsopgaver, men ikke et krav. Det er dog afgørende, at du har lyst til at lære og sætte dig ind i nye opgaver. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:
Du trives med rengøringsarbejde. Det er vigtigt, at du er mødestabil, pålidelig og kan arbejde selvstændigt. Du møder på arbejde med en positiv indstilling og trives med forskellige typer rengøringsarbejde. Du er omhyggelig og ansvarsbevidst, og har et godt overblik. Du sætter en ære i at gøre dit arbejde ordentligt.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et vikariat på 20 timer om ugen med henblik på fastansættelse med attraktive arbejdstider. Du vil blive en del af et rengøringsfirma, hvor ærlighed og grundighed samt trivsel og arbejdsglæde vægtes højt.  Der er klargjort et oplæringsforløb, og du kan regne med, at du vil blive taget godt imod. Derudover tilbyder vi et godt samarbejde, hvor vi løbende har fokus på din trivsel og udvikling som medarbejder.

Ansøgning:
Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mrk. ”Rengøring - 20 timer” til jobjylland@vkaren.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte Anne Gøtke på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag! Vi ser frem til at læse din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Fredericia, Vesterbrogade, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994482

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet