Pædagoger til særlig sikret afdeling for børn og unge på Egely.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du pædagog og brænder du for udvikling og samskabelse, med de mest udsatte børn og unge i vores samfund? Vil du være med til forandringer, ikke blot i det praktiske virke, men som en aktiv spiller og med muligheden for at sætte dit aftryk i ”maskinrummet” hvor vi fælles har sat kurs mod en kulturel ændring? Så har vi ledige stillinger. Vi ved det vil kræve en masse energi fra alle involverende, men vi vil love at det bliver både spændende og lærerigt.

Egely er et sted hvor børn og unge kan bo i en kortere periode af deres liv, for at genvinde, vedligeholde eller fremme deres kompetencer. Egely medvirker til at videreformidle viden til primært handlekommunerne, som skal tage over og pleje de ”frø” som er blevet sået under opholdet på Egely.

Egely ligger nær Nr. Åby.

Lige nu leder vi efter dedikerede og dygtige pædagoger, der vil være med i en kulturforandringsproces, hvor muligheden for at sætte faglige fodspor er store. Vi kigger ind i en periode, som vil være præget af forandringer og nytænkning omkring Egelys videre udvikling.

Som pædagog på den Særligt Sikrede Afdeling på Egely, vil du spille en afgørende rolle i at skabe et trygt og støttende miljø for de børn og unge, der er indskrevet – børn og unge, som har komplekse behov, og som kræver både strukturerede rammer og professionel pædagogisk støtte i deres dagligdag.

Dit arbejde vil bl.a. omfatte at planlægge og udføre pædagogiske aktiviteter, der fremmer læring, personlig udvikling og trivsel for de unge. Du får stor mulighed for at tænke kreativt, i forhold til de rammer vi har, samt det at lave aktiviteter sammen med de unge, med udgangspunkt i noget af det vores børn og unge gerne vil lave. Du vil arbejde tæt sammen med et tværfagligt team af erfarne fagfolk, herunder socialrådgivere, psykologer og sundhedspersonale, således at en helhedsorienteret tilgang til de unges behandling og udvikling sikres.

På Egely arbejder vi konstant med at skabe et miljø, hvor vi arbejder med børnene og de unge i centrum – vi gør alt vi kan for at vise dem respekt og for at de oplever, at de er et trygt sted. Vi arbejder ud fra kerneværdier hvor netop tryghed og det at have en meningsfuld hverdag er i højsædet.

Ved at blive en del af Egely bliver du en vigtig brik i et dedikeret team, der arbejder med udsatte børn og unge, der har brug for rehabilitering og håb for fremtiden.

De unge på Egely:

Unge, der anbringes på Egely, har ofte svære sociale problemstillinger og misbrugsproblematikker. Nogle har desuden særlige psykiske problemstillinger, der ikke altid er udredt, inden de anbringes på Egely. Unge som anbringes på den særlig sikrede afdeling, har en forudgående særlig udadreagerende- eller psykisk afvigende adfærd, som gør at de ikke kan anbringes på en almindelig sikret afdeling. Det betyder, at der tilrettelægges særlige pædagogiske indsatser for de unge og afdelingen har højere normering. Der kan arbejdes 1:1 arbejde med de unge, der anbringes på den særlig sikret afdeling, der vil dog altid være kollegaer at sparre med på afdelingen.

Hvem er vi:

Egely er en sikret institution med plads til 16 unge på de almindelig sikret pladser og 5 unge på de særlig sikrede pladser. Egely løser opgaver på landsplan for børn og unge mellem 12 og 17 år. Størstedelen af de unge er anbragt i varetægtssurrogat eller som led i en ungdomssanktion. En mindre del anbringes i pædagogisk observation eller efter andre særlige lovmæssige kriterier f.eks, længerevarende behandling eller på farlighedskriteriet.

Vi vægter nærvær og tilstedeværelse, hvilket også gør sig gældende for din kommende ledelse på Egely. Ud over en forstander og tre afdelingsledere, vil du blive mødt af et hold faglige ledere, som skal være med til at understøtte de praktiske tiltag ind i forandringen, for nuværende og fremtidigt.

Vi er ca. 80 medarbejdere ansat på Egely bl.a. pædagoger, lærere, værkstedsmedarbejdere, lærere, (faglærere), social- og sundhedsassistenter, omsorgsmedhjælpere samt Stab og administrative medarbejdere. Derudover er vi uddannelsessted for pædagoger.

Nysgerrig på mere information – følg linkene herunder:

https://socialcenterlillebaelt.dk/afdelinger/egely - Her kan du blandt andet se en præsentationsvideo af Egely.

Socialcenter Lillebælt (socialcenterlillebaelt.dk)

Dine daglige arbejdsopgaver:

Din hverdag på Egely vil veksle mellem praktiske opgaver og relationelt arbejde med de unge, hvor den primære opgave er samværet med de unge. Du skal indgå i et team, hvor du i samarbejde med dine teamkollegaer har ansvaret for 1-2 unge. Din opgave i teamet vil blandt andet være, at tilrettelægge den socialpædagogiske indsats med udgangspunkt i den individuelle pædagogiske plan. Du skal deltage i personalemøde og ungekonference hver 14. dag, hvor du vil indgå i den tværfaglige sparring og her have til opgave at bringe den faglige dialog, sparring og feedback ind i samarbejdet til dine øvrige kollegaer på Egely.

Du kan læse mere om Egelys dagstruktur, kerneopgave, ydelser, omsætningsrum og faglige tilgange på: https://egelysfagligecirkel.dk

Hvilke kompetencer kræver jobbet:

 • At du har en stabil og sikker personlighed
 • At du har godt kendskab til dig selv og ved hvor din grænse går
 • At du er god til at søge sparring og hjælp når du oplever at arbejdet kan være svært
 • At du kan formulere dig skriftligt og omsætte den pædagogiske praksis til skriftlig udredning
 • At du har stærke relationelle kompetencer og er bevidst om, at ansvaret for relationen er medarbejderens
 • At du er tydelig og nærværende i samspillet med de unge og kan holde til at blive udfordret psykisk og fysisk.
Vi forventer at du:

 • Er uddannet pædagog med erfaring fra målgruppen
 • Vil fremme din kompetence for at kunne være med til at løse kerneopgaven
 • Har kendskab til IT på brugerniveau
 • Har kørerkort til personbil.
Vi tilbyder:

 • En ledelse, der prioritere at være tæt på, hvor afdelingsledelsen sammen med de faglige ledere vil underbygge denne vision, på tværs af institutionen. Fælles er, at vi arbejder ud fra alt vi gør er ordenligt både for de unge, såvel som fast personale
 • En arbejdsplads i forandring, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på retningen
 • En arbejdsplads, hvor der er stilles høje følelsesmæssige krav men hvor der også vægtes at det skal være spændende at gå på arbejde – Selv om det kan være svært skal det også være sjovt at gå på arbejde
 • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed og det professionelle samarbejde
 • Et afvekslende job i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation
 • Et grundigt introduktionsforløb, som blandet andet indeholder 3 teoretiske og 6 praktiske introdage
 • Mentorordning, hvor du bliver tilknyttet en erfaren kollega
 • Uddannelsesprogram for de første 24 måneder du er ansat. Programmet indeholder bl.a. fysisk konflikthåndteringskursus et par gange om året, 2 dags mentaliseringskursus, 8 dags KRAP kursus, 1 dags medicinkursus og i nær fremtid 3 kursusdage med LA2
 • Supervision og efteruddannelse der er tilrettelagt efter arbejdet med Egelys målgruppe
 • Overenskomstløn + lukke-/sikrettillæg + evt. kvalifikationstillæg og/eller funktionstillæg jf. forhåndsaftale.
Stillingen indeholder skiftende arbejdstider med dag og aftentimer, herunder weekendarbejde hver anden weekend, samt arbejde på søn- og helligdage.

Region Syddanmark har vedtaget en strategi om, at alle stillinger i regionen skal slås op som fuldtidsstillinger. Dog skal det nævnes, at hvis du vælger at søge stillingen, og du ønsker en deltidsstilling, skal du angive dette i din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye pædagog? Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ulrik Nybo på 28830313

Vi glæder og til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Den 31. maj 2024.

Samtaler: Afholdes den 6. juni 2024.

Tiltrædelse: Den 1. august 2024.

Arbejdssted: Socialcenter Lillebælt, Egely, Søndergårdsvej 9, 5580 Nr. Åby, tlf. 99 44 21 00

Der vil blive indhentet reference, samt børne- og offentlig straffeattest inden ansættelse. Det er en betingelse for ansættelse, at attesterne vurderes tilfredsstillende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egely, Sikret afdeling, Søndergaardsvej, 5580 Nørre Aaby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047431

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet